015 44 64 80

Gelet op de wereldwijde gezondheidscrisis, vragen wij u bij iedere consultatie of bij iedere afspraak die uw fysieke aanwezigheid vergt, volgende maatregelen in acht te nemen:

 

  1. Heeft u symptomen die in verband kunnen worden gebracht met het coronavirus, blijf dan thuis en zeg uw afspraak telefonisch of via e-mail af.
  2. Kom in de mate van het mogelijke alleen.
  3. Ontsmet uw handen onmiddellijk nadat u het kantoor heeft betreden.
  4. Het dragen van een mondmasker dat te allen tijde zowel de neus als de mond bedekt, is verplicht gedurende de gehele consultatie. Het is bijgevolg op geen enkel ogenblik toegestaan om het mondmasker af te nemen.
  5. Respecteer social distancing en houd aldus steeds ten minste anderhalve meter afstand van uw raadsman en van eenieder die u desgevallend zou aanspreken.
  6. Wacht op de aangegeven plaats tot een medewerker u aanspreekt en u meedeelt waar u plaats mag nemen. Gelieve effectief plaats te nemen op de stoel die wordt aangewezen door onze medewerker.
  7. Ontsmet uw handen opnieuw bij het verlaten van het kantoor.

 

Advocatenkantoor De Ridder, Lahousse & Partners hecht in de eerste plaats belang aan de gezondheid van haar cliënteel en van haar medewerkers. Het is voor ons dan ook uitermate belangrijk dat u voormelde maatregelen onvoorwaardelijk en te allen tijde naleeft, bij gebreke waarvan u hierop zal worden gewezen en zal worden uitgenodigd om ze alsnog na te leven.

Heeft u een vraag voor ons kantoor?
Bijstand of advies nodig?

Neem geheel vrijblijvend contact op:

advocaat@deridder-law.be

015 44 64 80
© 2021 De Ridder, Lahousse & Partners - BTW BE 0472.644.970 - factuurvoorwaarden - beroepsaansprakelijkheid - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Advocatenkantor De Ridder, Lahousse & Partners gebruik van cookies. Meer informatie   OK